2009. március 21., szombat

Bevezetés

Üdv!
Hát a mai nappal elkeztem én is a blogozást nem tudom lesz e érdeklődés. Röviden a kezdetekről: 2002 tavaszán került a kezembe egy könyv amely a bonsaiokról szólt. Először csak tetszett mint bárki másnak, de később elhatároztam hogy nekem is kell egy ilyen. Nem sokkal ezután még azon a tavaszon kimentem a közeli ártérbe és két juharcsemetét kiásva reménykedtem hogy ezekből bonsai lesz. Lehetett volna is, de rá kb 1 évre sajnos mind a kettő elfagyott. Azóta rengeteg féle fajta növényt összeszedtem innen onnan és próbáltam megtartani őket több kevesebb sikerrel. Azért hoztam létre a "bonsai" blogot hogy a növények változásait, alakulásait figyelemmel lehessen kísérni, és esetleg aki tud belőle valamit is profitálni akkor már megérte. Szívesen várom mások véleményét észrevételét!

2 megjegyzés:

  1. Szia Balázs!Zsolti vagyok, tudod akinek adtál tavaly néhány igen szemrevaló bonsai alapanyagot!Azóta is megvannak, épp ma takarítottam ki a kis bonsai neveldét! Én is berakok már párat tálba, bár szabad földbe jobban nőnek...Gratula bloghoz, fejleszd tovább én biztos figyelemmel fogom kísérni!

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi vagyok hogy néznek ki mert volt egy pár ami csak egy tő volt ágak nélkül hogy azóta mennyit fejlődtek. Bár szabad földben gyorsan nőnek.

    VálaszTörlés